Animals-Nutrició
Fibra alimentària
Absorció (Fisiologia)
Aliments
Hàbits alimentaris
Dietètica
Cura postoperatòria-Aspectes nutricionals
Salut mental-Aspectes nutritius
Lípids en la nutrició
Nutrició parenteral
Aminoàcids en la nutrició
Nutrition
Dieta
Nutricionistes
Olis de peix en nutrició
2012-12-30T00:00:00+01:00
Nutrició
1989-07-27T00:00:00Z
Useu-lo per a les obres que tracten del conjunt de processos fisiològics i biològics implicats en l'assimilació i la utilització dels aliments necessaris per al bon funcionament de l'organisme. Aquest encapçalament es pot subdividir geogràficament quan l'obra tracta de l'estat nutricional d'una població concreta. Les obres que tracten de l'aliment i les begudes consumides regularment per un individu o un grup de persones es troben sota l'encapçalament: Alimentació
Nutrició humana
la subdivisió: Alimentació sota grups ètnics, classes de persones i noms d'animals i grups d'animals; la subdivisió: Aspectes nutricionals sota noms de malalties i grups de malalties, ex.:: Càncer--Aspectes nutricionals; i també la subdivisió; Nutrició sota noms d'animals, plantes i cultius.:
Metabolisme
Nutrizioa
Alimentació
Minerals en l'organisme
Nutrición
LEMAC
Nutrición
Suplements nutritius
Vitamines
Vitamines en nutrició humana
Salut
Nutrición
Plantes-Nutrició
Encabezamientos de materia
Desnutrició
Terapèutica